Měděné nádobí

Jak již název napovídá, toto nádobí je vyrobeno převážně z mědi. Měď je vynikající vodič tepla s minimálními ztrátami energie a díky svému charakteristickému červenohnědému nádechu dodává nádobí originální punc elegance a stylu.

V nabídce značky Paderno naleznete veškeré typy nádobí vyrobeného z tohoto ušlechtilého kovu –  malé, velké i střední měděné rendlíky, měděné kastroly, měděné pánve, měděné hrnce, poklice pro měděné nádobí a další příslušenství.

Vnitřní strana měděného nádobí je vyrobena z nerezové oceli v kvalitě 18/10.

Styl a elegance

Měděné nádobí vnese do Vaší kuchyně svým hřejivým leskem styl a eleganci. Jedinečné řemeslné zpracování, vysoká kvalita a prvotřídní ergonomie předurčují měděné nádobí pro moderní i rustikální kuchyně nadšených amatérů a zkušených poloprofesionálů. Vzhled a estetika tvarů báječně doplňuje stylové sporáky Lacanche.

Snadné vaření a promyšlená ergonomie

S měděným nádobím se stane vaření doslova hračkou – voda na těstoviny vře rychleji, maso může být restováno prudčeji a zachová si svou bohatou chuť. To vše díky mimořádně dobrému vedení tepla. S promyšlenou ergonomií je vaření, pečení a smažení bezpečné pro Vás i Vaší rodinu.